Voor scholen

Heb je vragen over onze schoolvoorstellingen? 
Bel 030 - 272 30 92
of mail naar educatie@aluin.nl

Een voorstelling boeken? 
Dit kan via ons boekingssysteem.

Aluin speelt oersterke verhalen met een tijdloze noodzaak. Teruggebracht tot de kern. Meeslepend, hilarisch en dynamisch. Klassieke verhalen en geschiedenisverhalen die iedereen zou moeten kennen, omdat ze verweven zijn met onze hedendaagse cultuur. Ons aanbod bestaat uit voorstellingen voor verschillende niveaus en leerjaren van het voortgezet onderwijs.

Aluin brengt theater overal: op school, in het theater en in musea. Naast de voorstellingen die vast op het repertoire staan organiseert Aluin op maat gemaakte theaterprojecten voor scholen. Op deze pagina vind je ons aanbod en kun je een voorstelling of workshop aanvragen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 030 - 272 30 92 of stuur een mail naar educatie@aluin.nl

Aluin accepteert de CJP cultuurkaart.

Aanbod op school

Workshops

Wilt u leerlingen goed voorbereiden of juist reflecteren op de voorstelling?  Bij iedere voorstelling van Aluin is een speciale theaterworkshop beschikbaar begeleidt door professionele acteurs en theaterdocenten. De toneeltekst van de voorstelling en interactieve spelopdrachten staan centraal in onze theaterworkshops. Maar er zijn ook losse workshops te boeken voor uw cultuur- of gymnasiumdagen.

Blijf op de hoogte,
lees onze nieuwsbrief!