Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen

havo
vwo
gymnasium
mbo

Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen

Hoe samen jezelf te zijn?

Caro Ilias is geen vrouw en eigenlijk ook geen man. Caro Ilias is non-binair. Of eigenlijk vooral op zoek naar een versie van zichzelf waarin die zich thuis kan voelen. Maar jezelf zijn in een maatschappij die dit niet altijd accepteert kan een hele zoektocht zijn. Het transitieproces van Caro Ilias vormt de leidraad van Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen, met als grote vraag: Hoe samen jezelf te zijn?

​Caro Ilias wil vieren wie we zijn. Samen met jou. Een feestje voor het omarmen van jezelf, ook wanneer dit voor je omgeving spannend is. In de voorstelling toont Caro Ilias diens persoonlijke zoektocht naar verbinding, angst voor afwijzing en vooral de schoonheid van jezelf worden. We nodigen jou uit op dit moderne huisfeestje voor het worden van de versie van jezelf waarin jij je thuis voelt. Wees welkom!

Recensies

""TRANSITIETWISTER, STOELENDANS EN GENDERIDENTITEIT""

Marijn Lems | Theaterkrant

Educatie

Na afloop van de voorstelling is er altijd een nagesprek. 

Algemene informatie over de voorstelling

Duur voorstelling 60 minuten
Speelvlak 3x3
Maximaal aantal leerlingen 60
Leerjaar Vanaf leerjaar 3
Niveau havo, vwo, gymnasium, mbo
Vakken Burgerschap, maatschappijleer, ckv

Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen boeken?

Via onderstaande knop kun je je groepen aanmelden voor Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen. Op basis van beschikbaarheid neemt Aluin contact met je op om een voorstelling bij jou op school in te plannen.

Aanmelden school

Blijf op de hoogte,
lees onze nieuwsbrief!