• Voorstelling
  • Makers
  • Recensies
  • Educatie
  • Voor Theaters

Aluintuin

Elk jaar, aan het eind van het seizoen, nodigt theatergroep Aluin bevriende makers uit voor haar eigen festival: de Aluintuin. Dit jaar hopen we dat de Aluintuin kan plaatsvinden op 24, 25 en 26 juni 2021.

Kom ook naar het leukste en intiemste theaterfestival van het noordelijk halfrond. Altijd anders, altijd bijzonder, altijd mooi weer, zelfs als het regent.

Solo’s, eenakters, improvisaties, impulsen, erupties, experimenten, muziek, voordrachten en vuurkorven.

——————————
Goed om te weten: We zijn superblij dat je ons met een bezoek wil vereren. De Aluintuin is een klein en intiem festival. Een toegangskaart koop je voor het programma van de hele avond. Dus van 20.00 uur tot ca. 23.00 uur. Het speelt zich binnen in onze zaal af en er zijn niet meerdere podia. De naam festival kan misleidend zijn en uitnodigen om een deel te zien of later te komen, maar we beschouwen de hele avond als een theatervoorstelling met als regel: na aanvang geen toegang. Dit om te voorkomen dat er acts zijn waarbij de helft van de tribune leeg is. Op een totaal van 40 plaatsen is dat erg zichtbaar en zonde. Mocht je nu denken, daar heb ik geen zin in, dan kun je natuurlijk je kaartje inleveren en je geld terugkrijgen.

Er is momenteel geen content beschikbaar.
Er is momenteel geen content beschikbaar.
Er is momenteel geen content beschikbaar.