Sacha Muller is acteur en theatermaker. Hij studeerde in 2007 af aan acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en is sindsdien verbonden aan verschillende gezelschappen.

Sacha ontving voor zijn eerste voorstelling Gasten (2007) bij ‘toneelschap Beumer & Drost’ meteen een Zilveren Krekel. Bij dit gezelschap maakte hij meerdere succesvolle voorstellingen en ontwikkelde hij zich als fysieke en muzikale speler en maker.
Samen met makers/spelers Thomas van Ouwerkerk en Jos Nargy vormt hij het collectief ‘Thomas, Sacha en Jos’. Waarmee hij voorstellingen maakt voor de theaters en festivals. Dit jaar maakten zij de voorstelling Twee Oude Vrouwtjes, naar het gelijknamige boek van Toon Tellegen.
In 2011 trad hij toe tot de artistieke kern van Troupe Courage, waarmee hij voorstellingen maakt en speelt in binnen- en buitenland. Als acteur speelde hij in voorstellingen bij o.a. Bonte Hond, Maas Theater & Dans, Ulrique Quade Company, het Filiaal Theatermakers, danstheater Aya en Theater Artemis.Blijf op de hoogte,
lees onze nieuwsbrief!