Audrey Bolder studeerde af aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Sindsdien werkt zij als actrice, cabaretier en regisseur.

Audrey was zeven jaar de helft van het cabaretduo Bolder & Plante en speelde bij diverse (muziek) theatergezelschappen, zoals theatergroep Aluin, het Filiaal en De Utrechtse Spelen. Audrey stond meerdere keren op festivals als de Parade, Karavaan en Oerol, onder andere in de succesvolle balkanopera Tsi Tsi Tsigane (2007), die in 2011 in reprise ging in de theaters.

Op televisie was Audrey te zien in televisieseries GTST, Spangas en in diverse commercials.Audrey was vanaf haar zeventiende actief als zangeres in diverse bands. Zij studeerde drie jaar klassieke zang bij Esther Maas. In 2010 speelde zij de rol van Dusty Springfield in de musical You don’t have to say you love me.

In 2016 maakte Audrey de succesvolle theatersolo ‘Bep, dochter van Rietveld’ die wegens succes tweemaal in reprise ging. In 2017 speelde de voorstelling opnieuw door het land in het kader van 100 jaar De Stijl.

In 2018 werd de voorstelling vertaald en speelde Audrey “Bep, Rietvelds’ daughter” met groot succes in Portland, (Oregon) VS.

Audrey regisseert regelmatig cabaretiers en theatermakers. Ze was gastdocent op verschillende theaterscholen en spreekt regelmatig luisterboeken in.

Voor meer info: www.audreybolder.nl

Blijf op de hoogte,
lees onze nieuwsbrief!