• Voorstelling
  • Makers
  • Recensies
  • Educatie
  • Voor Theaters

Kankerthee (zomerresidentie)

Kankerthee is een voorstelling over drie generaties die langs elkaar heen leven. Dochter, moeder en opa botsen als het gaat over cultuur, geloof en vrijheid. Wat is vrijheid als je in een land leeft waar oorlog elke dag de realiteit is? Hoeveel is je familie je waard als je elkaar alleen maar tegenwerkt? Familie blijft bij elkaar. Onvoorwaardelijk verbonden. Samen uit samen thee.

Volg de drie generaties in hun zoektocht naar zichzelf en hun poging tot een zoektocht naar de ander in een setting die alles vernietigd kan zijn maar waar vrijheid het hoogst haalbare is.

We gaan van het verleden naar de toekomst. Want in de toekomst zal er vrede zijn. Of toch niet? De familie wordt steeds geconfronteerd met de realiteit en kunnen er niet omheen dat hun levens nooit meer hetzelfde zullen zijn. Dat zij getekend zijn is een feit. Of dat ze dat ook onder ogen kunnen komen is de volgende vraag.
Afghanistan kent een rijke cultuur en de stad Herat waar zij vandaan komen kent Perzische invloeden. Herat is de stad waar Kankerthee begint om te eindigen in Nederland. Daar waar volgens de nieuwe generatie vrijheid is. Maar is dat ook zo?
Er is momenteel geen content beschikbaar.
Er is momenteel geen content beschikbaar.
Er is momenteel geen content beschikbaar.