• Voorstelling
  • Makers
  • Recensies
  • Educatie
  • Voor Theaters

Hotel Midlife (2008)

HOTEL MIDLIFE ging op 22 maart 2008 in première in Theater Kikker in Utrecht.Iedereen verdient een comeback! Ouder worden is een terminale aangelegenheid met ontmoedigende bijverschijnselen. Als je jong bent weet je nog niets, maar als je oud bent wordt er niet meer naar je geluisterd. Frankie (Gabby Bakker), Thomas Groenen (Arend Brandligt), Ben Houtman (Marcel Roelfsema) en Dave Wesseling (Dennis Coenen) vormden vroeger een popband. Ze hadden 1 hit. Na 20 jaar komen ze weer bij elkaar om op een Retro-festival te spelen. In de dagen daaraan voorafgaand komen ze in een hotel bijeen om zich voor te bereiden. Iedereen is veranderd, of zou dat moeten zijn. Erg soepel loopt het dan ook niet. Zijn de keuzes die de bandleden in hun leven hebben gemaakt bepalend voor het success van hun comeback? Een verblijf in Hotel Midlife leidt tot hernieuwde kennismaking, irritaties en reflectie. Het wordt nooit meer zoals vroeger.

HOTEL MIDLIFE is het langverwachte vervolg op de hitvoorstelling Putlucht (over de toenemende overbodigheid van mannen). In HOTEL MIDLIFE proberen de acteurs van Aluin nieuwe angsten het hoofd te bieden, zoals de toenemende overbodigheid van de veertiger.Ze worstelen met de zin van het bestaan, de teloorgang van de jeugd, hun eigen sterfelijkheid en die van hun naasten.

HOTEL MIDLIFE gaat over de noodzaak tot verandering en de behoefte aan houvast. Over de tijd die onbarmhartig is voor vrouwen, maar van mannen vertwijfelde idioten maakt. Over voor- en achteruit kijken en het verliezen van het moment. Over ons. Over u. Aluin, jonger en veelbelovender dan ooit!

Vrouw: Noemen jullie eens een aantrekkelijke vrouw van boven de veertig?
Mannen: (denken na)………..

Bedacht en gemaakt door: Gabby Bakker, Arend Brandligt, Dennis Coenen, Marcel Roelfsema (spel) en Erik Snel (regie). Decor en licht: Claus den Hartog. Kostuums: Judith de Zwart. Productie: Jose Groot. Techniek: Mark Huijskamp en Jeroen Maat (stage) . Muziek: Andreas Suntrop en Gabby Bakker (e.a.). Fotografie: Sanne Peper

Er is momenteel geen content beschikbaar.
Er is momenteel geen content beschikbaar.
Er is momenteel geen content beschikbaar.