Medewerker Marketing en Communicatie (stage)

| Aluin

Aluin speelt stokoude stukken met een tijdloze noodzaak. Teruggebracht tot de essentie, meeslepend, hilarisch en dynamisch. Overal en voor iedereen die nieuwsgierig is. Eigenlijk zeggen we altijd dat we voorstellingen maken voor een breed publiek. Lekker makkelijk. Maar het wordt tijd dat we dat publiek echt leren kennen. En daar hebben we jouw hulp voor nodig. Heb je een goed idee bij het doen van publieksonderzoek? Dan nemen we je gelijk aan. Daarnaast hou jij je bezig met de randprogrammering, de publiekswerving van onze nieuwste voorstellingen en willen we jouw geniale ingevingen over onze (online) marketingcampagnes horen.

Medewerker Marketing en Communicatie
(stage)
24 uur (in overleg)

Hier op kantoor zijn we allemaal creatieve duizendpoten die van alles tegelijk doen. De sfeer is flexibel, dynamisch, informeel en soms een tikkeltje chaotisch. In het nieuwe seizoen komen we met verschillende voorstellingen, zoals Het Rad van Aluin en 1609 Staakt het vuren.

Nog even over jou:
  • Je denkt na het kijken op onze website (ongeveer, hoeft niet woord voor woord): Aluin maakt toffe, interessante en waardevolle voorstellingen.
  • Je doet een opleiding waarvan jij kan omschrijven dat deze relevant is voor de functie. Wel graag HBO of hoger.
  • Je bent een creatieve regelaar.
  • Je bent leergierig, flexibel en staat met twee benen op de grond.
  • Je hebt een klik met ons.
Wat krijg je van ons?

We maken een plek vrij in ons mooie kantoor (een gave NS-loods) voor drie dagen per week, ongeveer vijf maanden lang, en je zit daarmee bovenop het maakproces van onze nieuwe voorstellingen. Uiteraard krijg je van onze marketing medewerkers de beste begeleiding die we kunnen bieden.  Er is een stagevergoeding voor je, conform de cao Theater- en Dans (300 euro bruto op fulltime basis, excl. reiskosten). Het aantal dagen/maanden is in overleg trouwens: iets langer of korter mag ook.

Overtuigd?

Stuur voor 28 juni jouw motivatie en CV naar marketing@aluin.nl onder vermelding van ‘stage marketing & communicatie’. Gesprekken vinden plaats in de week van 3 juli. Je mag de brief richten aan wie je wilt (kijk maar even op de site wie er op kantoor zit), uiteindelijk lezen we hem toch allemaal. Als je nog vragen hebt kan je ook even bellen op 030 272 30 92.