Live-improvisaties via Zoom

| Aluin

“Stuk voor stuk vermakelijke scènes en een paar pareltjes – een uitstekende vangst voor een impro-sessie van drie kwartier.” – Theaterkrant, Sander Janssens.  

De Aluintuin-bezoekers kennen ze wel: live-improvisaties. Al jaren zijn ze een vast onderdeel van het programma. Soms hilarisch, soms diep tragisch, maar altijd verrassend. Twee of drie Aluin-acteurs gaan de uitdaging aan om te improviseren op speciaal voor deze tijd omschreven situaties door Erik Snel. We kwamen er na een zoom-meeting met een groot deel van onze Aluin-acteurs achter hoe leuk dit is om te doen via videobellen.

En nog leuker: jij kan erbij zijn. De datum voor onze volgende live-improvisatie wordt binnenkort bekend gemaakt. We nodigen maximaal 50 personen publiek uit. Een unieke kans om live theater te zien in tijden van Corona!

Wanneer? nog niet bekend
Hoe laat? 20.00 uur
Waar? Vanuit jouw huis, via een laptop of telefoon met daarop de app ‘Zoom‘ geïnstalleerd.
Hoe? Stuur een bericht naar aluin@aluin.nl met daarin jouw e-mailadres en telefoonnummer. De eerste 50 aanmeldingen krijgen een uitnodiging met daarin de link naar onze zoom-meeting.
Wat kost dat? Je kunt een donatie geven aan het eind van de meeting. Virtueel met de pet rond noemen we dat. Je krijgt een link toegestuurd, je kunt daar zelf bepalen of je wilt doneren en hoeveel.