Aluin Viert 19 & 20 januari in Podium Hoge Woerd

| Aluin

Eind januari 2016 werd Aluin 25 jaar. Donderdag 19 en vrijdag 20 januari sluiten we ons jubileumjaar af in Podium Hoge Woerd.

Donderdag 19 januari:
Oidipous Unplugged
20.30u.
Theaterzaal

Belangrijk: Het diner op 19 januari is afgelast de voorstelling van Oidipous gaat WEL door. Voor de mensen die gereserveerd hebben kunnen hun reservering omboeken naar 20 januari. Neem hiervoor contact op met info@podiumhogewoerd.nl

Zonder decor of rekwisieten, maar met de fantasie van de acteurs, de onverslijtbare tekst en de verbeelding.

Wie is wijs? Teiresias, de blinde ziener die Oidipous waarschuwt geen onderzoek te doen naar een moord uit het verleden? Of Oidipous zelf, die ‘ziende blind’ is? Oidipous is de meester-thriller van Sofokles over de man die door zijn ouders aan de gieren wordt gevoerd om te voorkomen dat de vloek van de goden uitkomt. In de mooie, heldere vertaling van Gerard Koolschijn en geregisseerd door Erik Snel.

Kaarten voor Oidipous? Klik dan hier.

Vrijdag 20 januari:
Theaterdiner & Ken je Klassiekers II ( 10 Bijbelverhalen )

18.00u – 20.00u
Tijdens het diner in het CastellumCafé
Theaterdiner met mini-tragedies
Vier tragedies van Shakespeare uit Ken je Klassiekers! (10 tragedies in een uur)
Voor mensen die al bekend zijn met klassiekers een feest der herkenning, voor leken een grappige, ontroerende en heldere introductie van Romeo & Julia tot Hamlet.

20.30u
Theaterzaal
Ken je Klassiekers II (10 Bijbelverhalen)
Zonder spot en zonder vroomheid, maar hartstochtelijk en speels, met verwondering en nieuwsgierigheid, en vooral vol van het besef dat de Bijbel een boek is waar je wat van moet weten, loodst Aluin het publiek door het Oude Testament.

Theaterdiner & voorstelling boeken? Klik dan hier.
Alleen de voorstelling boeken? Klik dan hier.