Aluin op school

| Aluin

Oersterke verhalen overdragen aan de jonge generatie, dat doen we bij Aluin met onze educatieklassiekers. Klassieke verhalen die iedereen eigenlijk zou moeten kennen, omdat ze verweven zijn met onze hedendaagse cultuur. Hieronder vindt u alles over ons educatieaanbod:

De Culturele Loopbaan

Door het combineren van verschillende voorstellingen en workshops ontstaat de culturele loopbaan van Aluin. Een toegankelijke kennismaking in de brugklas met de Classic Tour wordt een jaar later gevolgd door een van de energieke Ken je Klassiekers voorstellingen. In de bovenbouw gaan we de diepte in met onze Unplugged voorstellingen.

Aluin theaterdag

Bij ons in Villa Concordia, in een theater bij u in de buurt of op uw school organiseren we de Aluin theaterdag: een complete dag met workshops, voorstelling en nagesprek. Het thema en de voorstelling kunnen in onderling overleg worden bepaald.

Workshops

Bij Aluin geven onze ervaren docenten algemene drama workshops en workshops toegespitst op voorstelling(en), zoals de Shakeshop. Zeer geschikt ter voorbereiding van het bezoek aan een voorstelling, maar ook op zichzelf een bijzondere ervaring.  Het zelf doen en aanspreken van de verbeelding staan in onze workshops centraal.

Voorstellingen seizoen 17/18

De Odyssee  alleen beschikbaar van 19 februari t/m 28 april 2018.

Ken je Klassiekers II ( 10 Bijbelverhalen ) op aanvraag.

Classic Tour

Houdt aluin.nl goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste voorstelling.

Voor meer informatie en de tarieven kunt op de link van de desbetreffende voorstelling klikken of stuur een mail naar aluin@aluin.nl.

Betalen met de cultuurkaart is mogelijk.