Stage bij Aluin (Lieke’s Blog)

| Aluin

Hoi!

Mijn eerste blog in mijn leven. Ik dacht: ik begin met ‘hoi’. Lekker persoonlijk, lekker direct en lekker laagdrempelig. Een beetje zoals ik. Mijn eerste blogpost gaat dan ook lekker over mezelf. Wie vindt het nou niet heerlijk om over zichzelf te praten? Net zo leuk als testen over jezelf invullen in tijdsschriften.
Over mij:
Ik spreek mensen met ‘je’ aan. Ik geef iedereen één kus en een knuffel als ik ze langer dan een dag ken. Tenzij mensen natuurlijk zo snel zijn met hun drie kussen dat ik ze al heb gegeven, voordat ik het  kan beseffen. Ik heb veel energie als het niet uitkomt en ik ben extreem moe als ik fit moet zijn. Ik ben een Bosschenaar, woon in Utrecht. Studeer Theatermanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Heb drie fijne huisgenoten. Ik hou van spelletjes, verlies altijd. Mijn vriend en ik hebben drie en een half jaar een relatie. We hebben elkaar ontmoet tijdens carnaval in Oeteldonk. Ik hou van reizen. Ik ben in mijn leven naar deze landen geweest: China, Thailand, Cambodja, Vietnam, Frankrijk, Spanje, België, Italië en Tsjechië. Door Luxemburg ben ik ook wel eens gereden en daar heb ik toen een tussenstop gemaakt. Telt dat ook? Verder kan ik mij druk maken over opmerkingen die ik heb gemaakt en toch niet helemaal zo heb bedoeld. Ik vind in die zin de mening van anderen belangrijk. Boerenkool is mijn lievelingseten, pasta vind ik het lekkerst. Ik mag soms wat meer besluitvaardig zijn en minder twijfelen. Ik vind over seks praten helemaal niet ongemakkelijk, ik hou er zelfs van en ben altijd degene die over dit onderwerp begint. Ik ben een ontzettend nieuwsgierig persoon. Ik hou van dansen. Ik ben een bier- en wijndrinker. Ik stel erg veel vragen op een dag. Als laatste is eten mijn passie en in mijn ogen de definitie van cultuur. Als je ergens niet hebt gegeten, dan heb je geen cultuur gesnoven.
Oh ja, en ik ben stagiaire bij Theatergroep Aluin. Uiteindelijk gaat dit blog namelijk niet meer over mij. Dit blog zal volledig in het kader staan van de theatervoorstelling (it sucks to be) Helena. Nou twijfel ik of ik in deze post al ga vertellen waar de voorstelling over gaat of dat ik daar nog even mee wacht tot de volgende post. Weet je wat; ik speel hard to get. Als je net zo een nieuwsgierig persoon bent als ik, kan je jezelf niet beheersen en ga je naar www.aluin.nl.