Lekker zelftesten! (Lieke’s Blog)

| Aluin

Weet je nog dat ik in mijn eerste blogpost vertelde dat ik zo van zelftesten houd? Natuurlijk weet je dat nog. Dat is vast het enige wat echt is blijven hangen na het lezen van de post. Wie houdt er namelijk niet van het invullen van een test over jezelf? Zelfs als de uitslag deprimerend kan uitpakken, ben je er té nieuwsgierig naar.

Nu heb ik een test bedacht, waarbij je beide uitkomsten zowel positief als negatief kan ervaren. De test gaat net als onze nieuwe voorstelling over Helena. Voordat je de test invult, zal ik je eerst wat over haar vertellen.

Helena is de mooiste vrouw van de wereld. Ze wordt ontvoerd door Paris en dus weggehaald van haar man Menelaos. Menelaos kan niet zonder de schone Helena en moet haar terug hebben. Hij verklaart de oorlog tussen Griekenland en Troje. Na tien jaar oorlog voeren zijn talloze mensen gesneuveld, is Troje volledig vernietigd en is Helena weer terug bij Menelaos. Ondanks het feit dat Helena niet om deze oorlog heeft gevraagd, is zij de oorlog waard. Maar vindt zij dat zelf ook? En vindt ze Menelaos nog wel interessant na tien jaar? ………

De vragen en de vele puntjes op het einde van het bovenstaande stukje tekst moeten een soort cliffhanger voorstellen. Dat en meer is namelijk te zien in de voorstelling. Nu doel ik er natuurlijk op dat je hierdoor nieuwsgierig raakt en onze voorstelling gaat bezoeken. Voor als je het nog niet door had; dit blog is namelijk niet alleen om mijn taken als stagiaire op te vullen, het moet ook functioneren als een soort promotionele truc.

Nou testen dan maar! Let me know als je Helena bent. Dan wil ik je namelijk wel leren kennen. Het is tot nu toe onmogelijk om Helena te vinden, maar daarover in mijn volgende blogpost meer.

Mailen kan trouwens altijd naar stage@aluin.nl

test