• Voorstelling
  • Makers
  • Recensies
  • Educatie
  • Voor Theaters

Aluin’s Christmas Special (2015-2016)

Aluin’s Christmas Special speelde in de Kerstvakantie van 2015/2016 voor het derde seizoen in Museum Catharijneconvent. Voor alle leeftijden, van 1 tot 110. Knus en leerzaam. Met engelen, herders, ezels en een mooi lied. Voor het betere kerstgevoel.

 

 

Victorine Plante (actrice, regisseuse)

5 mei 1975. Actrice/Regisseuse. Sinds 2010 vast bij Aluin, daarvoor cabaretière (Bolder & Plante) en oprichter van theatergroep De Zus van Roos. Victorine heeft al op alle podia van Nederland gespeeld maar kan er geen genoeg van krijgen. Victorine is de dynamo van Aluin als plannenmaker en ondernemer. Ze is Anglofiel (van Shakespeare tot Roddy Doyle) en liefhebber van een fysieke speelstijl.

Erik Snel (schrijver, regisseur)

2 mei 1962. Schrijver/regisseur en oprichter van Aluin. “Ik houd van het klassieke repertoire omdat het zulke intrigerende personages en zulke spannende dilemma’s kent. Ik ben een liefhebber van taal en die liefde wordt door Shakespeare en de oude Grieken gul beantwoord. Maar het raam moet wel open. Dan kan het stof weg en komt er lucht bij. Anders stikt niet alleen het toneel maar ook het publiek.”

Bij deze voorstelling is geen educatief materiaal beschikbaar

Er is momenteel geen content beschikbaar.